Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

TAN ORGANIC

Органик лосион за постигане на равномерен тен за тяло Tan Organic Self Tan Lotion
- 31.48%
(0.0)
Лосионът за постигане на изкуствен тен е един от първите продукти на марката, революционно взривили пазара и до ...
37,00 лв. 54,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
олио за тяло
- 31.48%
(0.0)
Луксозна мултифункционална терапия за лице, коса и тяло - натурална, еко, органична, веган! Формулирано със 100% ...
37,00 лв. 54,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
Ръкавица за автобронзанти Tan Organic Self Tan Application Glove
(0.0)
Мека и нежна ръкавица за нанасяне на продукти за изкуствен тен ( лосиони, пяна, масла и други автобронзанти ). ...
20,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
Ръкавица за автобронзанти Tan Organic Self Tan Application Glove-Copy
(0.0)
Двустранна ръкавица за бързо премахване на стария тен и лесно нанасяне на новия автобронзант за създаване на тен ...
23,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
Комплект Автобронзиране за тяло Tan Organic Self Tan Oil & Tan Erase Glove-Copy
(0.0)
Ексфолиращата ръкавица може да се използва навлажнена или абсолютно суха. С нея постигате оптимални резултати, ...
31,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност

TAN ORGANIC

Първата и единствена еко сертифицирана марка, предлагаща натурални, органик продукти за постигане на здравословен тен, който можете да поддържате през цялата година. TAN ORGANIC е компания, кято се бори за постигане на здрава, добре подхранена кожа и в същото време това не е за сметка на планетата. Синхронът между науката и природата създава продукти, изпълнени с любов, страст и прецизно селектирани съставки. Доставяме Clean Beauty, като на първо място винаги ще са здравето на хората, чистотата на планета и първокласно качество на продуктите с добавено малко слънчево сияние в бутилките.  Компанията е основана от Noelle O’Connor - терапевт по красота, която напълно разбира важността на грижата към кожа. Също така, притежател и управител на множество спа центрова с достатъчно възможности да наблюдава увредената от химикали и некачестена козметика кожа, за да достигне до твърдото си решение да създава само еко продукти. Водена от убеждението, че както се грижим за това, което похапваме, със същото внимание трябва да се грижим и за това, което нанасяме върху кожата си, Ноел стартира компанията TAN ORGANIC, като предлага етични, екологични, подхранващи продукти за постигане на изкуствен, здравословен тен и грижа за кожата.
TAN ORGANIC Изображение

Първата и единствена еко сертифицирана марка, предлагаща натурални, органик продукти за постигане на здравословен тен, който можете да поддържате през цялата година. TAN ORGANIC е компания, кято се бори за постигане на здрава, добре подхранена кожа и в същото време това не е за сметка на планетата. Синхронът между науката и природата създава продукти, изпълнени с любов, страст и прецизно селектирани съставки. Доставяме Clean Beauty, като на първо място винаги ще са здравето на хората, чистотата на планета и първокласно качество на продуктите с добавено малко слънчево сияние в бутилките. 

Компанията е основана от Noelle O’Connor - терапевт по красота, която напълно разбира важността на грижата към кожа. Също така, притежател и управител на множество спа центрова с достатъчно възможности да наблюдава увредената от химикали и некачестена козметика кожа, за да достигне до твърдото си решение да създава само еко продукти.

Водена от убеждението, че както се грижим за това, което похапваме, със същото внимание трябва да се грижим и за това, което нанасяме върху кожата си, Ноел стартира компанията TAN ORGANIC, като предлага етични, екологични, подхранващи продукти за постигане на изкуствен, здравословен тен и грижа за кожата.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки