Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Разфасовка

PFB VANISH

Рол-он серум против тъмни петна и враснали косми PFB Vanish Ultra Roll On Serum
Препоръчан
- 10%
(5.0)
Кажи СТОП на врасналите косми и пигментацията след епилация!  PFB Vanish ULTRA Triple Action Skin Lightening ...
64,80 лв. 72,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
Рол-он серум против тъмни петна и врастнали косми PFB Vanish Chromabright
Препоръчан
(5.0)
Кажи СТОП на врасналите косми и пигментацията!  Апликатор No1 на пазара, специализиран 3-в-1 рол-он серум ...
49,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
Рол-он серум против тъмни петна и врастнали косми PFB Vanish Chromabright-Copy
(0.0)
Кажи СТОП на врасналите косми!  Апликатор No1 на пазара, специализиран рол-он серум за  премахване и ...
от 27,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност

PFB VANISH

PFB Vanish е световно признат №1 бранд, предлагащ грижа за кожата с целенасоченост към врастналите косми и хиперпигментацията. Клинично тествани продукти, които са разработени от естети в лаборатория, одобрена от FDA. Всички съставки са доказали своята ефективност във времето, постигат резултати, които са в пряка зависимост със здравето на кожата. Подходящи за всеки тип кожа, за всяка възраст, както за жени, така и за мъже.  Марката стартира като семеен бизнес през 1999 година, когато разработва продукт в грижа за кожата преди и след епилация, таргетиращ врастналите косми. Пуска на пазара първия рол-он серум, който намалява и предотвратява врастването на космите след епилация и бръснене, както и първия апликатор с изсветляващо действие върху пигментните петна. ТОП продукти - познати и днес.  С мисия да лекуват, подобряват и усъвършенстват състоянието на кожата, PFB VANISH продължават да проектират иновативни продукти и днес. 
PFB VANISH Изображение

PFB Vanish е световно признат №1 бранд, предлагащ грижа за кожата с целенасоченост към врастналите косми и хиперпигментацията. Клинично тествани продукти, които са разработени от естети в лаборатория, одобрена от FDA. Всички съставки са доказали своята ефективност във времето, постигат резултати, които са в пряка зависимост със здравето на кожата. Подходящи за всеки тип кожа, за всяка възраст, както за жени, така и за мъже. 

Марката стартира като семеен бизнес през 1999 година, когато разработва продукт в грижа за кожата преди и след епилация, таргетиращ врастналите косми. Пуска на пазара първия рол-он серум, който намалява и предотвратява врастването на космите след епилация и бръснене, както и първия апликатор с изсветляващо действие върху пигментните петна. ТОП продукти - познати и днес. 

С мисия да лекуват, подобряват и усъвършенстват състоянието на кожата, PFB VANISH продължават да проектират иновативни продукти и днес. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки