Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

PCA SKIN

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

PCA SKIN

PCA Skin - Новатори в грижа за кожата над 30 години!  Компанията основана през 1990 година от естети и дерматолози, чиято основна мисия е подобряване здравето на кожата. Процесите за научноизследователска и развойна дейност на PCA SKIN, разработването на продукти и осигуряването на качеството са над индустриалните стандарти. Всяка формула се изследва и проектира, така че да се отнася към цялостното състояние на кожата. Използват се само най-новите, ефикасни, доказани и истински съставки, които постигат видими резултати. Предлагат се решения за справяне с всяко състояние и всеки тип на кожата.  Мисията на компанията е чрез новаторски професионални лечения и продукти за ежедневна грижа за кожата да подобрява живота на хората. Всички решения за грижа към кожата са ориентирани към видими резултати и подкрепени от науката за здравето на вашата уникална кожа.  
PCA SKIN Изображение

PCA Skin - Новатори в грижа за кожата над 30 години! 

Компанията основана през 1990 година от естети и дерматолози, чиято основна мисия е подобряване здравето на кожата. Процесите за научноизследователска и развойна дейност на PCA SKIN, разработването на продукти и осигуряването на качеството са над индустриалните стандарти. Всяка формула се изследва и проектира, така че да се отнася към цялостното състояние на кожата. Използват се само най-новите, ефикасни, доказани и истински съставки, които постигат видими резултати. Предлагат се решения за справяне с всяко състояние и всеки тип на кожата. 

Мисията на компанията е чрез новаторски професионални лечения и продукти за ежедневна грижа за кожата да подобрява живота на хората. Всички решения за грижа към кожата са ориентирани към видими резултати и подкрепени от науката за здравето на вашата уникална кожа.  

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки