Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

MOROCCANOIL

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

MOROCCANOIL

Moroccanoil стартира с емблематичното масло за коса, базирано на арган и превърнало се в хит терапия по целия свят. Аргановото масло е считано за Нектарът на боговете за косата. Лека и неомазняваща текстура се абсорбира мигновено и възстановява здравината на косата. Днес марката предлага пълна линия продукти за коса и тяло, инфузирани с арганово масло. Патентованите формули и успешните комбинации от най-висококачествени растителни съставки, работят заедно в пълна хармония, за да доведат до това ефективно въздействие върху косата и невероятните успехи.  През 2020 лансира и първите си професионални стилизиращи уреди за коса.    
MOROCCANOIL Изображение

Moroccanoil стартира с емблематичното масло за коса, базирано на арган и превърнало се в хит терапия по целия свят. Аргановото масло е считано за Нектарът на боговете за косата. Лека и неомазняваща текстура се абсорбира мигновено и възстановява здравината на косата.

Днес марката предлага пълна линия продукти за коса и тяло, инфузирани с арганово масло. Патентованите формули и успешните комбинации от най-висококачествени растителни съставки, работят заедно в пълна хармония, за да доведат до това ефективно въздействие върху косата и невероятните успехи. През 2020 лансира и първите си професионални стилизиращи уреди за коса.  

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки