Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

HAIRFINITY

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

HAIRFINITY

Компанията Brock Beauty стартира своята дейност през 2006 година с първият си продукт HAIRFINITY Vitamins - хранителна добавка за поддържане на здрава и красива коса. Витамините се превръщат в бестселър по целия свят, особено в средите на звездите. В последствие основателката на компанията, Tymeka Lawrence проектира и допълваща грижа за коса, като безсулфатните шампоан и балсам HAIRFINITY. Разработването на нови продукти не спира и не след дълго брандът пуска на пазара и естествени, ефективни продукти с витамини за поддържане на здрава и красива кожа DERMERA, както и серум за подобряване на миглите INFINITE LASH.
HAIRFINITY Изображение

Компанията Brock Beauty стартира своята дейност през 2006 година с първият си продукт HAIRFINITY Vitamins - хранителна добавка за поддържане на здрава и красива коса. Витамините се превръщат в бестселър по целия свят, особено в средите на звездите.

В последствие основателката на компанията, Tymeka Lawrence проектира и допълваща грижа за коса, като безсулфатните шампоан и балсам HAIRFINITY. Разработването на нови продукти не спира и не след дълго брандът пуска на пазара и естествени, ефективни продукти с витамини за поддържане на здрава и красива кожа DERMERA, както и серум за подобряване на миглите INFINITE LASH.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки